Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 34  > >>

понеделник, 11 декември 2017
През новата учебна 2017/2018г. в СУ „Христо Ботев“ – Горна Малина стартира обучение за финансова грамотност по пилотна програма „Нашите пари“ на VISA.
събота, 02 декември 2017
От 24.11.17г. до 26.11.2017г. в гр. Кюстендил се проведе XVI Национално състезание по Природни науки и екология.
петък, 01 декември 2017
Учениците от СУ "Христо Ботев" - Горна Малина посетиха магазин МЕТРО в гр. София
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
08 03 2017

Spelling Bee за седма поредна година

На 1 март 2017 година се проведе седмото по ред за страната и за нашето училище състезание по английски правопис Spelling Bee.

Поради големия брой ученици (33 записали се) от нашето училище, желаещи да вземат участие в състезанието, на 27 март 2017 г. бе проведен предварителен кръг за определяне на 15-те „финалисти“.
На официалното състезание, проведено на 1 март, след оспорвана борба за първото място победител стана Георги Бориславов Илиев от 4а клас. На второ място се класира Димитър Стойчев Иванов от 4б клас. И двамата ще представят нашето училище на Регионалното състезание в София, което ще се проведе на 1 април (събота). Поздравления за победителите!

Благодарности на всички колеги, които помогнаха за провеждането на състезанието и отделиха време да присъстват на самото състезание. 
Специални благодарности на: Директора на нашето училище, г-н Нако Наков, който винаги досега е присъствал на състезанието, направи го и сега, и поздрави присъстващите; нашата гостенка от фондацията “Корпус за образование и развитие – KOР ПлюС“, организатор на състезанието – Гергана Янева, която помогна много за правилното провеждане на състезанието; Станислава Добрева (кака Ава), която бе диктор (много отговорна роля в състезанието) вече за 2-ра година; Любов Кузманова - за заснемането и документирането на събитието.

Успех на нашите представители – Георги и Димитър, в София!


Връща
  Следваща: История