Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 57  > >>

вторник, 05 януари 2021
Информация за цялостната експертна оценка от инспекцията в училището на Национален инспекторат по образованието
сряда, 16 декември 2020
В СУ „Христо Ботев“, с. Горна Малина Коледата е възможна… и различна…отново заедно от разстояние! Скъпи ученици, приятели, искаме да Ви подарим частица от магията на Коледа, като станете част от нашата инициатива да дарим мъничко красота от споделените ни радости, във всеки дом.
четвъртък, 10 декември 2020
Във връзка с изпълнение дейностите на проект BG05M2OP001-2.011-0001 „Подкрепа за успех“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове, Средно училище „Христо Ботев“ село Горна Малина обявява подбор на кандидати за заемане на длъжността: Образователен медиатор на пълен работен ден за учебната 2020 /2021 година.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
16 12 2020

Инициатива на УС

В СУ „Христо Ботев“, с. Горна Малина Коледата е възможна… и различна…отново заедно от разстояние! Скъпи ученици, приятели, искаме да Ви подарим частица от магията на Коледа, като станете част от нашата инициатива да дарим мъничко красота от споделените ни радости, във всеки дом.

Инициатива на ученическия съвет  

Магията на Коледа“ – заедно от разстояние.

 

включва:

 • Снимка или фотоколаж „Моята коледна украса“;

 

 • Оригинално и грамотно написано писмо до Дядо Коледа;

 

 •  „Любимата ми коледна играчка“. Снимайте я и ни споделете  спомен или интересна случка свързани с нея;

 

 • Пей и танцувай в ритъма на коледната музика;

 

 • От раклата на баба. Споделете ни интересни коледни обичаи и традиции или вкусна кулинарна рецепта;

 

 • „Еко – Коледа“  -  Преобразете  част от предметите, които отиват за смет, като изработите от тях атрактивна коледна украса.

 

 Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд, и всичко, което ви хрумне.

 •  Всеки ден Ученическият съвет ще изпраща весели и забавни  предизвикателства към приятели, съученици, учители и родители  (съобщенията с предложените от ученическия съвет предизвикателства ще се изпращат към всички
  ученици от г-жа Вилма Начева в електронния дневник).

 

                                          Включете се!

 

 • За целта е необходимо:

 

 • Да следите предизвикателството на деня, което г-жа Вилма Начева ще качва всеки ден за периода 14.12. – 21.12. 2020 г. в електронния дневник – до 10.00 ч;
 • Да се включите с коментар под съобщението с предизвикателството за деня;

 

 Духът на Коледа проблясва в мига, в който дарим усмивка, в който подадем ръка на нуждаещ се или просто постъпим по човешки.

                              Коледа е послание - да бъдем по-добри !

 

 


Връща
  Следваща: История