Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 49  > >>

понеделник, 23 март 2020
Инфографика за симптомите, разпространението и превенция на зараза с коронавирус.
вторник, 03 март 2020

 

Последната сряда от месец февруари е Денят на розовата фланелка.

Тази година мотото на глобалното отбелязване е „Заедно нагоре“.

Екипът на Ученическия съвет на СУ “Христо Ботев“,  с. Горна Малина, организира през голямото междучасие училищно „розово“ хоро.

Ние казахме „НЕ НА НАСИЛИЕТО И ТОРМОЗА"

Празникът на доброто завърши с обща приятелска прегръдка.

 

 

Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
19 12 2019

"Заедно правим чудеса"

Коледен благотворителен концерт на СУ”Христо Ботев”, с. Горна Малина ”Заедно правим чудеса”.
 
 
При изключителен интерес и успех се проведе Благотворителният Коледен концерт и базар на СУ "Христо Ботев", с. Горна Малина.

Това е традиционен съвместен творчески проект на Ученическия училищен съвет и учениците от XI клас в нашето училище. За първа година училището ни работи и по програмата ,,Научи се да даряваш” на Български Дарителски Форум. Проектът е само едно закономерно продължениие на нашата дългогодишна дейност: мотивиране творческия процес и доброволното даряване на труд, време и умения, които силно вярваме, че всички деца и възрастни притежават.

Всички предмети на щандовете на проведените през този месец благотворителни базари са изработени с много обич и трепет от ученици, учители и родители от нашето училище. Този концерт и всички базари се осъществиха с любезното съдействие и спонсорство на Община Горна Малина и кмета инж. Ангел Жиланов; СУ”Христо Ботев” Горна Малина с директор г-н Нако Наков; и с подкрепата на ДГ”Вяра, Надежда, Любов” Горна Малина с директор г-жа Елена Ножарова; Военно формирование 28860 – Горна Малина с командир полковник Орлин Гърков; НЧ”Васил Левски 1929” Горна Малина; НЧ”Светлина 1927” с. Априлово; Фондация „Повей”; ЕТ”Бейц – Цветан Йотов”.
 
Събраните средства ще бъдат предоставени за деца в нужда от нашето училище и общината. С най-сърдечни благодарности към младите и талантливи певици Ива и Велислава Костадинови, които пяха благотворително на концерта! 
 
Благодарим на всички доброжелатели, съмишленици, приятели и участници, които подкрепиха нашата кауза!
 
„Заедно правим чудеса”
 
 
 
 
 
 

Връща
  Следваща: История