Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 48  > >>

четвъртък, 19 декември 2019
Коледен благотворителен концерт на СУ”Христо Ботев”, с. Горна Малина ”Заедно правим чудеса”.
вторник, 17 декември 2019
петък, 22 ноември 2019
На официална церемония на 21.11.2019 г. Държавната агения за закрила на детето връчи награда „Посланик на доброто“ на директора на СУ”Христо Ботев” Нако Наков и председателя на УС на фондация „Благотворител” Пенка Лазарова.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
19 12 2019

"Заедно правим чудеса"

Коледен благотворителен концерт на СУ”Христо Ботев”, с. Горна Малина ”Заедно правим чудеса”.
 
 
При изключителен интерес и успех се проведе Благотворителният Коледен концерт и базар на СУ "Христо Ботев", с. Горна Малина.

Това е традиционен съвместен творчески проект на Ученическия училищен съвет и учениците от XI клас в нашето училище. За първа година училището ни работи и по програмата ,,Научи се да даряваш” на Български Дарителски Форум. Проектът е само едно закономерно продължениие на нашата дългогодишна дейност: мотивиране творческия процес и доброволното даряване на труд, време и умения, които силно вярваме, че всички деца и възрастни притежават.

Всички предмети на щандовете на проведените през този месец благотворителни базари са изработени с много обич и трепет от ученици, учители и родители от нашето училище. Този концерт и всички базари се осъществиха с любезното съдействие и спонсорство на Община Горна Малина и кмета инж. Ангел Жиланов; СУ”Христо Ботев” Горна Малина с директор г-н Нако Наков; и с подкрепата на ДГ”Вяра, Надежда, Любов” Горна Малина с директор г-жа Елена Ножарова; Военно формирование 28860 – Горна Малина с командир полковник Орлин Гърков; НЧ”Васил Левски 1929” Горна Малина; НЧ”Светлина 1927” с. Априлово; Фондация „Повей”; ЕТ”Бейц – Цветан Йотов”.
 
Събраните средства ще бъдат предоставени за деца в нужда от нашето училище и общината. С най-сърдечни благодарности към младите и талантливи певици Ива и Велислава Костадинови, които пяха благотворително на концерта! 
 
Благодарим на всички доброжелатели, съмишленици, приятели и участници, които подкрепиха нашата кауза!
 
„Заедно правим чудеса”
 
 
 
 
 
 

Връща
  Следваща: История