Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 46  > >>

четвъртък, 12 септември 2019
Уважаеми родители, на основание чл.208, ал.3 на ЗПУО от учебната 2019/2020 г., училището преминава изцяло на комуникационен режим чрез Електронен дневник.
петък, 14 юни 2019
Трима ученици от СУ "Христо Ботев" участваха и спечелиха награди от конкурса.
петък, 31 май 2019
Всяка година през месец май в Средно училище "Христо Ботев", с.Горна Малина, се провежда Ден на ученическото самоуправление.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
12 04 2019

Национално състезание "Стартиране на собствен бизнес"

Днес под егидата на Стопанска академия "Д.А.Ценов", гр.Свищов, в гр.Пирдоп се проведе националното състезание в направление предприемачество: "Стартиране на собствен бизнес" .

В рамките на състезанието ученици от Софийска област генерираха идеи и оформиха предложения за стартиране на собсвен бизнес. Първо място спечели проектът на екип с участието на Йоан Стоянов от 10 клас, второ място спечели екип с участието на Теодора Веселинова от 12 а клас и трето място зае екип с участието на Илиана Илиева 12 а клас. Бяха раздадени и специални награди за най- приложима идея на екип с участието на Мариета Таскова от 12 а клас, за най- добра аргументация на екип с участието на Силвия Пешева от 10 клас, награда от Уникредит Булбанк на екип с участието на Петя Георгиева от 10 клас, за най-оригинална идея на екип с участието на Златинка Стоянова от 10 клас и специална награда от Инвестстрой монтаж на екип с участието на Евелина Василева от 12 а клас .


Връща
  Следваща: История