Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 48  > >>

четвъртък, 19 декември 2019
Коледен благотворителен концерт на СУ”Христо Ботев”, с. Горна Малина ”Заедно правим чудеса”.
вторник, 17 декември 2019
петък, 22 ноември 2019
На официална церемония на 21.11.2019 г. Държавната агения за закрила на детето връчи награда „Посланик на доброто“ на директора на СУ”Христо Ботев” Нако Наков и председателя на УС на фондация „Благотворител” Пенка Лазарова.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
12 04 2019

Национално състезание "Стартиране на собствен бизнес"

Днес под егидата на Стопанска академия "Д.А.Ценов", гр.Свищов, в гр.Пирдоп се проведе националното състезание в направление предприемачество: "Стартиране на собствен бизнес" .

В рамките на състезанието ученици от Софийска област генерираха идеи и оформиха предложения за стартиране на собсвен бизнес. Първо място спечели проектът на екип с участието на Йоан Стоянов от 10 клас, второ място спечели екип с участието на Теодора Веселинова от 12 а клас и трето място зае екип с участието на Илиана Илиева 12 а клас. Бяха раздадени и специални награди за най- приложима идея на екип с участието на Мариета Таскова от 12 а клас, за най- добра аргументация на екип с участието на Силвия Пешева от 10 клас, награда от Уникредит Булбанк на екип с участието на Петя Георгиева от 10 клас, за най-оригинална идея на екип с участието на Златинка Стоянова от 10 клас и специална награда от Инвестстрой монтаж на екип с участието на Евелина Василева от 12 а клас .


Връща
  Следваща: История