Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 46  > >>

петък, 14 юни 2019
Трима ученици от СУ "Христо Ботев" участваха и спечелиха награди от конкурса.
петък, 31 май 2019
Всяка година през месец май в Средно училище "Христо Ботев", с.Горна Малина, се провежда Ден на ученическото самоуправление.
сряда, 15 май 2019
Ученици от 9, 10 и 11 клас посетиха Районен съд Елин Пелин.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
28 03 2019

Успехи на Spelling Bee

Мария-Йоанна Цветанова Цветкова от 5а клас и Илияна Стоянова Янева от 7б клас представиха достойно училището на областния кръг на Деветото национално състезание по английски правопис "Spelling Bee".

На 23 март 2019 г. в 56 СУ „Проф. К. Иречек“, гр. София се проведе областният кръг на Деветото национално състезание по английски правопис "Spelling Bee". Състезанието се проведе в 8 града едновременно, като в София и Пловдив имаше по 2 състезания – общо 10 състезания. От всяко състезание бяха излъчени 3 състезатели за Националния кръг.
В състезанието в 56-то СУ участваха 29 училища от София-област и гр. София. Училището ни бе представено от двете наши финалистки Мария-Йоанна Цветанова Цветкова от 5а клас и Илияна Стоянова Янева от 7б клас, които се състезаваха в отделни групи.
И двете ни състезателки се представиха отлично. Мария-Йоанна остави след себе си само 3 състезатели (остана на 4-то място), което е прекрасно постижение, още повече, че двете победителки в нейната група са от 7. клас, а Мария е само в 5-ти.
Благодаря на двете момичета за достойното представяне на училището!

Мария-Йоанна от 5а клас

Илияна от 7б клас

 

 


Връща
  Следваща: История