Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 45  > >>

сряда, 15 май 2019
Ученици от 9, 10 и 11 клас посетиха Районен съд Елин Пелин.
петък, 10 май 2019
На 24 април в СУ "Св. Паисий Хилендарски" гр. Златица се проведе среща на ученици от шести и десети клас от училището и техни връстници от СУ "Христо" Ботев, с. Горна Малина.
четвъртък, 25 април 2019
Днес в СУ "Христо Ботев" се проведе състезание "Бъдещи предприемачи", посветено на Деня на отворените врати.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
20 12 2018

Благотворителен коледен концерт "Да дарим надежда"

Традиционният благотворителен коледен концерт на Средно училище „Христо Ботев“, Горна Малина се проведе на 19.12.2018 г.

Организатор и тази година беше Ученическият училилищен съвет. Участие взе цялата общественост от община Горна Малина - деца, ученици, учители, родители, съграждани. Концертът премина под мотото „Да дарим надежда“. Събраните средства от концерта и от продажбите на организираните базари са дарени за лечението на две деца от общината, едното от които е бивш ученик на училището.

Кампанията беше подкрепена финансово от община Горна Малина, от военните формирования на територията на общинaта, от читалище „Долна Малина“, от Обединено училище „Св.св. Кирил и Методий“, с. Априлово, и от представители на местния бизнес („Прометекс - 90“; „Деметра-хаят 98“, гр. Елин Пелин). Организаторите на концерта отправят специални благодарности към „Вайб системс ЕООД“ за направената отстъпка за озвучаване на концерта.

На базарите бяха представени разнообразни експонати, дарени от учениците на СУ „Христо Ботев“, техните родителите, всички читалища от община Горна Малина, Красина Кръстева от София, Христина Георгиева от Горна Малина и Бонка Георгиева от Долна Малина.

В програмата на концерта участие взеха децата от Детска градина „Вяра, надежда, любов“ и учениците от Обединено училище „Св. св. Кирил и Методий“, с. Априлово. Народни танци играха танцова формация „Лудо Малинско“ от читалище „Васил Левски - 1929“, с. Горна Малина, читалище „Съзнание 1925“, с. Белопопци, и танцова формация „Шарения“, съставена от ученици и учители на СУ „Христо Ботев.“ Модерни танци бяха представени от учениците от 2 „а“ клас, от танцов състав „Мини малинки“ с ръководител Гергана Таскова (заместник-председател на Ученическия съвет), деца от читалище „Светлина“, с. Априлово. Впечатляващи бяха изпълненията на хора на учителите с ръководител Ива Стоянова, на вокална група „Звъниче“, на Ева Маламова от 8 клас, на първокласниците от СУ „Христо Ботев“ и на всички останали, които пяха, танцуваха и създадоха положително настроение за празника. 

Благодарим за съпричастността и човечността на всички, допринесли към каузата на коледния ни концерт!


Връща
  Следваща: История