Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 43  > >>

четвъртък, 20 декември 2018
Традиционният благотворителен коледен концерт на Средно училище „Христо Ботев“, Горна Малина се проведе на 19.12.2018 г.
вторник, 18 декември 2018
Ученици от СУ „Христо Ботев” взеха участие в работилница по програма „Нашите пари” на конференцията „Образование за бъдещето”, която се проведе на 24.11.2018 г. в град София.
сряда, 12 декември 2018
Благотворителният коледен концерт ще се проведе на 19.12.2018 г. от 10:30 часа в зала "Арена Горна Малина". Входът е 2 лв. Очакваме ви!
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
04 12 2018

Седмица на професионалните умения в България- 19-25.11.2018г.

Учениците от СУ ,,Христо Ботев‘‘ в ,,Седмицата на професионалните умения в България- 19-25.11.2018г.‘‘ посетиха дружество ,,Алфа- Марине‘‘ ООД, намиращо се на територията на община Горна Малина.

Основен предмет на дейност на предприятието е изработването на заваръчни конструкции с механична обработка с приложение в корабоплаването за животоспасяващи лодки и салове за всички видове морски плавателни съдове, както и за офшорни отрасли, метални конструкции на ножични и телескопични повдигателни платформи, падащи бордове на камиони, метални палета за транспортиране на газови бутилки и строителни принадлежности.

Учениците от 9-12 клас, техните преподаватели Емилия Титова, Таня Гергушка, Райна Босакова, Виолетка Михайлова и директора Нако Наков се запознаха с организационно-управленската структура на дружеството ,,Алфа-Марине‘‘ ООД, с обособените работни позиции, разнообразните металообработващи дейности, видовете контрол на качеството, професиите, професионалните умения и компетенции, необходими за производствения процес- оператор на ЦУП, стругар, фрезист, заварчик.

Проявен беше интерес към производствената дейност и спецификата на работа и внедрената Система за управление на качеството, гарантираща европейско и световно ниво на произведените изделия.

СУ,,Христо Ботев‘‘ изказва благодарност на управителя на ,,Алфа-Марине‘‘  ООД инж. Йордан Йорданов и неговия  екип за отделеното време.

 

 


Връща
  Следваща: История