Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 45  > >>

сряда, 15 май 2019
Ученици от 9, 10 и 11 клас посетиха Районен съд Елин Пелин.
петък, 10 май 2019
На 24 април в СУ "Св. Паисий Хилендарски" гр. Златица се проведе среща на ученици от шести и десети клас от училището и техни връстници от СУ "Христо" Ботев, с. Горна Малина.
четвъртък, 25 април 2019
Днес в СУ "Христо Ботев" се проведе състезание "Бъдещи предприемачи", посветено на Деня на отворените врати.
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
04 12 2018

Седмица на професионалните умения в България- 19-25.11.2018г.

Учениците от СУ ,,Христо Ботев‘‘ в ,,Седмицата на професионалните умения в България- 19-25.11.2018г.‘‘ посетиха дружество ,,Алфа- Марине‘‘ ООД, намиращо се на територията на община Горна Малина.

Основен предмет на дейност на предприятието е изработването на заваръчни конструкции с механична обработка с приложение в корабоплаването за животоспасяващи лодки и салове за всички видове морски плавателни съдове, както и за офшорни отрасли, метални конструкции на ножични и телескопични повдигателни платформи, падащи бордове на камиони, метални палета за транспортиране на газови бутилки и строителни принадлежности.

Учениците от 9-12 клас, техните преподаватели Емилия Титова, Таня Гергушка, Райна Босакова, Виолетка Михайлова и директора Нако Наков се запознаха с организационно-управленската структура на дружеството ,,Алфа-Марине‘‘ ООД, с обособените работни позиции, разнообразните металообработващи дейности, видовете контрол на качеството, професиите, професионалните умения и компетенции, необходими за производствения процес- оператор на ЦУП, стругар, фрезист, заварчик.

Проявен беше интерес към производствената дейност и спецификата на работа и внедрената Система за управление на качеството, гарантираща европейско и световно ниво на произведените изделия.

СУ,,Христо Ботев‘‘ изказва благодарност на управителя на ,,Алфа-Марине‘‘  ООД инж. Йордан Йорданов и неговия  екип за отделеното време.

 

 


Връща
  Следваща: История