Новини

БЕЗ АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ

Страница  1 от 40  > >>

неделя, 07 октомври 2018
Клипът "Космосът и научната фантастика", който участва в Big Bang Spacetube Festival logo е класиран на първо място!!!
четвъртък, 05 юли 2018
Учениците от СУ „Христо Ботев“ под ръководството на Иванка Младенова, Галина Цветанова, Светла Минкова, Деница Пенкова и Цвета Немцойска взеха Участие в Спортния фестивал "Европейско бъдеще за децата на община Горна Малина”, който се проведе на 30 юни 2018 година.
вторник, 26 юни 2018
По повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Даниела Коцева
Електронни тестове за най-малките Компютърни хрумки
 
11 12 2017

Финансова грамотност в СУ"Христо Ботев"

През новата учебна 2017/2018г. в СУ „Христо Ботев“ – Горна Малина стартира обучение за финансова грамотност по пилотна програма „Нашите пари“ на VISA.

Бяха  сформирани 4 клуба включващи ученици от 8 до 12 клас. В допълнителните занимания учениците развиват и усъвършенстват своите силни страни. Те ще имат възможност като настоящи и бъдещи потребители на финансови продукти да разполагат с необходимите финансови познания и умения, така че да бъдат в състояние да взимат информирани и разумни решения.

         Обучението е подкрепено от VISA, която предостави на всички ученици от клубовете учебници и учебни тетрадки. Инициативата цели да обучи младите хора как да управляват личните си финанси по най-добрия начин, така че да извличат максималното от финансовите инструменти, които предлагат банковите институции.


Връща
  Следваща: История